Canvi de Cuina Full Moon

Loading
Canvi de Cuina

Empresa especialitzada en la gestió i construcció de projectes d'arquitectura des de Canvi com Canvi de Cuina fins a qualsevol suport tècnic previ i durant l'execució d'una obra.

Realitzem totes les gestions i tràmits de papers, tant de visats, com de permisos d'obres i donem suport en totes les fases de realització del projecte de Canvi de Cuina.

El suport previ al desenvolupament del projecte és molt convenient per evitar futurs problemes amb la seva Canvi de Cuina i és per això que hi donem molta importància al realitzar les fases prèvies a la realització del projecte.

Els nostres constructors tenen experiència demostrada en la realització de Canvi de Cuina i ja són molts els projectes que avalen la nostra feina.

Treballem amb tot tipus de materials i podem realitzar estudis per tal d'aprofitar aquells racons als que fins a dia d'avui no se'ls ha destinat cap ús. Aprofitem tot i cadascun dels racons del seu immoble.

Les nostres especialitats són variades i inclouen Reforma Integral de Vivenda / Obres al Bany / Disseny de Interiors / Remodelació de Terrats / Canviar Cuina / Disseny / Canvi de Bany / Reformes a Santa Coloma.

© 2008 FULL MOON DISEGNO 93 263 19 51
Dissenyat i optimitzat per els cercadors per Bredax
Català / Castellano