Disseny Full Moon

Loading
Disseny

Empresa especialitzada en la direcció i execució de projectes d'arquitectura que van des de Disseny fins a qualsevol suport tècnic previ i durant l'execució d'una obra.

Realitzem totes les gestions i tràmits de papers, tant de visats, com de permisos d'obres i donem suport en totes les fases de realització del projecte de Disseny.

El suport previ al desenvolupament del projecte és molt convenient per evitar futurs problemes amb la seva Disseny i és per això que hi donem molta importància al realitzar les fases prèvies a la realització del projecte.

Els nostres constructors tenen experiència demostrada en la realització de Disseny i ja són molts els projectes que avalen la nostra feina.

Treballem amb tot tipus de materials i podem realitzar estudis per tal d'aprofitar aquells racons als que fins a dia d'avui no se'ls ha destinat cap ús. Aprofitem tot i cadascun dels racons del seu immoble.

Les nostres especialitats són variades i inclouen Reformes al poblenou / Remodelació de Terrats / Reforma a Sant Joan Despí / Disseny i construcció / Remodelació de Pisos / Gestió d'Obres / Reformes de Terrasses / Canviar Cuina.

© 2008 FULL MOON DISEGNO 93 263 19 51
Dissenyat i optimitzat per els cercadors per Bredax
Català / Castellano