Disseny d'Interiors Full Moon

Loading
Disseny d'Interiors

Empresa especialitzada en la gestió i construcció de projectes d'arquitectura des de Disseny d'Interiors fins a reformes variades, amb suport tècnic previ i durant l'execució d'una obra.

Realitzem la gestió documental i els tràmits necessaris, tant de visats, com de permisos d'obres i donem suport en totes les fases de realització del projecte de Disseny d'Interiors.

El suport previ al desenvolupament del projecte és molt convenient per evitar futurs problemes amb la seva Disseny d'Interiors i és per això que hi donem molta importància al realitzar les fases prèvies a la realització del projecte.

Els nostres constructors tenen experiència demostrada en la realització de Disseny d'Interiors i ja són molts els projectes que avalen la nostra feina.

Treballem amb tot tipus de materials i podem realitzar estudis per tal d'aprofitar aquells racons als que fins a dia d'avui no se'ls ha destinat cap ús. Aprofitem tot i cadascun dels racons del seu immoble.

Les nostres especialitats són variades i inclouen Disseny de Banys / Reformes a Diagonal Mar / Reforma d'un Pis / Disseny de Terrasses / Reformes a Barcelona / Reformes a Casa / Jardineres / Disseny de Cuines.

© 2008 FULL MOON DISEGNO 93 263 19 51
Dissenyat i optimitzat per els cercadors per Bredax
Català / Castellano