Disseny de Interiors Full Moon

Loading
Disseny de Interiors

Empresa especialitzada en la gestiˇ i construcciˇ de projectes d'arquitectura des de Disseny de Interiors fins a reformes variades, amb suport tŔcnic previ i durant l'execuciˇ d'una obra.

Realitzem la gestiˇ documental i els trÓmits necessaris, tant de visats, com de permisos d'obres i donem suport en totes les fases de realitzaciˇ del projecte de Disseny de Interiors.

El suport previ al desenvolupament del projecte Ús clau i vital per evitar futurs problemes amb la seva Disseny de Interiors i Ús per aix˛ que hi donem molta importÓncia al realitzar xerrades prŔvies a la realitzaciˇ del projecte.

Els nostres constructors tenen experiŔncia provada en la realitzaciˇ de Disseny de Interiors i ja sˇn molts els projectes que avalen la nostra capacitat.

Treballem amb tot tipus de materials i podem realitzar estudis per tal d'aprofitar aquells racons als que fins a dia d'avui no se'ls ha destinat cap ˙s. Aprofitem tot i cadascun dels racons del seu immoble.

Les nostres especialitats sˇn variades i inclouen Remodelaciˇ de Pisos / Canviar / Restauraciˇ d'Armaris / Restauraciˇ d'Armaris / Reformes de Pisos / Disseny de Banys / Reformes de Jardins / Obres a CornellÓ.

© 2008 FULL MOON DISEGNO 93 263 19 51
Dissenyat i optimitzat per els cercadors per Bredax
CatalÓ / Castellano