Disseny de reformes Full Moon

Loading
Disseny de reformes

Empresa especialitzada en la direcciˇ i execuciˇ de projectes d'arquitectura que van des de Disseny de reformes fins a qualsevol suport tŔcnic previ i durant l'execuciˇ d'una obra.

Realitzem totes les gestions i trÓmits de papers, tant de visats, com de permisos d'obres i donem suport en totes les fases de realitzaciˇ del projecte de Disseny de reformes.

El suport previ al desenvolupament del projecte Ús clau i vital per evitar futurs problemes amb la seva Disseny de reformes i Ús per aix˛ que hi donem molta importÓncia al realitzar xerrades prŔvies a la realitzaciˇ del projecte.

Els nostres constructors tenen experiŔncia provada en la realitzaciˇ de Disseny de reformes i ja sˇn molts els projectes que avalen la nostra capacitat.

Treballem amb tot tipus de materials i realitzem estudis per tal d'aprofitar aquells racons als que fins a dia d'avui no se'ls ha destinat cap ˙s. Aprofitem tot i cadascun dels racons del seu pis o casa.

Les nostres especialitats sˇn variades i inclouen Remodelaciˇ / Obres al Labavo / Disseny de Interiors / Reforma a La Sagrera / Canviar Bany / Remodelaciˇ de Terrats / Restauraciˇ d'Armaris / Reforma a El Papiol.

© 2008 FULL MOON DISEGNO 93 263 19 51
Dissenyat i optimitzat per els cercadors per Bredax
CatalÓ / Castellano