Disseny i construcció Full Moon

Loading
Disseny i construcció

Empresa especialitzada en la gestió i construcció de projectes d'arquitectura des de Disseny com Disseny i construcció fins a qualsevol suport tècnic previ i durant l'execució d'una obra.

Realitzem la gestió documental i els tràmits necessaris, tant de visats, com de permisos d'obres i donem suport en totes les fases de realització del projecte de Disseny i construcció.

El suport previ al desenvolupament del projecte és molt convenient per evitar futurs problemes amb la seva Disseny i construcció i és per això que hi donem molta importància al realitzar les fases prèvies a la realització del projecte.

Els nostres constructors tenen experiència demostrada en la realització de Disseny i construcció i ja són molts els projectes que avalen la nostra feina.

Treballem amb tot tipus de materials i podem realitzar estudis per tal d'aprofitar aquells racons als que fins a dia d'avui no se'ls ha destinat cap ús. Aprofitem tot i cadascun dels racons del seu immoble.

Les nostres especialitats són variades i inclouen Reformes / Reforma a Barcelona / Remodelació de Vivendes / Obres / Reforma a la Cuina / Canviar Cuina / Reformes de Banys / Reformes a Barcelona.

© 2008 FULL MOON DISEGNO 93 263 19 51
Dissenyat i optimitzat per els cercadors per Bredax
Català / Castellano