Jardineres Full Moon

Loading
Jardineres

Empresa especialitzada en la gestió i construcció de projectes d'arquitectura des de Jardineres fins a reformes variades, amb suport tècnic previ i durant l'execució d'una obra.

Realitzem totes les gestions i tràmits de papers, tant de visats, com de permisos d'obres i donem suport en totes les fases de realització del projecte de Jardineres.

El suport previ al desenvolupament del projecte és clau i vital per evitar futurs problemes amb la seva Jardineres i és per això que hi donem molta importància al realitzar xerrades prèvies a la realització del projecte.

Els nostres constructors tenen experiència demostrada en la realització de Jardineres i ja són molts els projectes que avalen la nostra feina.

Treballem amb tot tipus de materials i podem realitzar estudis per tal d'aprofitar aquells racons als que fins a dia d'avui no se'ls ha destinat cap ús. Aprofitem tot i cadascun dels racons del seu immoble.

Les nostres especialitats són variades i inclouen Disseny / Reforma de Banys / Obres al poblenou / Disseny de Interiors / Reformes de Jardins / Jardineres per Jardí / Obres de millora / Disseny.

© 2008 FULL MOON DISEGNO 93 263 19 51
Dissenyat i optimitzat per els cercadors per Bredax
Català / Castellano