Arquitecte tècnic per Obres Full Moon

Loading
Arquitecte tècnic per Obres

Empresa especialitzada en la direcció i execució de projectes d'arquitectura que van des de Arquitecte tècnic per Obres fins a qualsevol suport tècnic previ i durant l'execució d'una obra.

Realitzem la gestió documental i els tràmits necessaris, tant de visats, com de permisos d'obres i donem suport en totes les fases de realització del projecte de Arquitecte tècnic per Obres.

El suport previ al desenvolupament del projecte és molt convenient per evitar futurs problemes amb la seva Arquitecte tècnic per Obres i és per això que hi donem molta importància al realitzar les fases prèvies a la realització del projecte.

Els nostres constructors tenen experiència demostrada en la realització de Arquitecte tècnic per Obres i ja són molts els projectes que avalen la nostra feina.

Treballem amb tot tipus de materials i realitzem estudis per tal d'aprofitar aquells racons als que fins a dia d'avui no se'ls ha destinat cap ús. Aprofitem tot i cadascun dels racons del seu pis o casa.

Les nostres especialitats són variades i inclouen Obres a Santa Coloma / Reforma / Restauració de Fusta / Reformes Integrals / Reforma de Terrasses / Reformes a Casa / Remodelació / Disseny.

© 2008 FULL MOON DISEGNO 93 263 19 51
Dissenyat i optimitzat per els cercadors per Bredax
Català / Castellano