Execució d'Obres Full Moon

Loading
Execució d'Obres

Empresa especialitzada en la direcció i execució de projectes d'arquitectura que van des de Execució d'Obres fins a qualsevol suport tècnic previ i durant l'execució d'una obra.

Realitzem totes les gestions i tràmits de papers, tant de visats, com de permisos d'obres i donem suport en totes les fases de realització del projecte de Execució d'Obres.

El suport previ al desenvolupament del projecte és molt convenient per evitar futurs problemes amb la seva Execució d'Obres i és per això que hi donem molta importància al realitzar les fases prèvies a la realització del projecte.

Els nostres constructors tenen experiència provada en la realització de Execució d'Obres i ja són molts els projectes que avalen la nostra capacitat.

Treballem amb tot tipus de materials i realitzem estudis per tal d'aprofitar aquells racons als que fins a dia d'avui no se'ls ha destinat cap ús. Aprofitem tot i cadascun dels racons del seu pis o casa.

Les nostres especialitats són variades i inclouen Restauració de Fusta / Reformes de Jardins / Disseny de Terrasses / Obres a un Pis / Obres a Cerdanyola / Gestió d'Obres / Reformes de Terrats / Disseny de Terrasses.

© 2008 FULL MOON DISEGNO 93 263 19 51
Dissenyat i optimitzat per els cercadors per Bredax
Català / Castellano