Obres a la Cuina Full Moon

Loading
Obres a la Cuina

Empresa especialitzada en la gestió i construcció de projectes d'arquitectura des de Obres a la Cuina fins a reformes variades, amb suport tècnic previ i durant l'execució d'una obra.

Realitzem la gestió documental i els tràmits necessaris, tant de visats, com de permisos d'obres i donem suport en totes les fases de realització del projecte de Obres a la Cuina.

El suport previ al desenvolupament del projecte és clau i vital per evitar futurs problemes amb la seva Obres a la Cuina i és per això que hi donem molta importància al realitzar xerrades prèvies a la realització del projecte.

Els nostres constructors tenen experiència provada en la realització de Obres a la Cuina i ja són molts els projectes que avalen la nostra capacitat.

Treballem amb tot tipus de materials i realitzem estudis per tal d'aprofitar aquells racons als que fins a dia d'avui no se'ls ha destinat cap ús. Aprofitem tot i cadascun dels racons del seu pis o casa.

Les nostres especialitats són variades i inclouen Canviar Cuina / Obres a la Llar / Canvi / Canviar / Reforma a la Llar / Serveis / Jardineres Artesanals / Reformes Integrals.

© 2008 FULL MOON DISEGNO 93 263 19 51
Dissenyat i optimitzat per els cercadors per Bredax
Català / Castellano