Obres de millora Full Moon

Loading
Obres de millora

Empresa especialitzada en la gestió i construcció de projectes d'arquitectura des de Obres de millora fins a reformes variades, amb suport tècnic previ i durant l'execució d'una obra.

Realitzem la gestió documental i els tràmits necessaris, tant de visats, com de permisos d'obres i donem suport en totes les fases de realització del projecte de Obres de millora.

El suport previ al desenvolupament del projecte és clau i vital per evitar futurs problemes amb la seva Obres de millora i és per això que hi donem molta importància al realitzar xerrades prèvies a la realització del projecte.

Els nostres constructors tenen experiència provada en la realització de Obres de millora i ja són molts els projectes que avalen la nostra capacitat.

Treballem amb tot tipus de materials i realitzem estudis per tal d'aprofitar aquells racons als que fins a dia d'avui no se'ls ha destinat cap ús. Aprofitem tot i cadascun dels racons del seu pis o casa.

Les nostres especialitats són variades i inclouen Reformes a Sant Cugat / Disseny de Terrants ajardinats / Disseny de Jardins / Reformes a El Papiol / Cèdula d'habitabilitat / Canvi de Cuina / Reforma a Les Corts / Reforma al poblenou.

© 2008 FULL MOON DISEGNO 93 263 19 51
Dissenyat i optimitzat per els cercadors per Bredax
Català / Castellano