Reforma Full Moon

Loading
Reforma

Empresa especialitzada en la gestiˇ i construcciˇ de projectes d'arquitectura des de Reforma fins a reformes variades, amb suport tŔcnic previ i durant l'execuciˇ d'una obra.

Realitzem totes les gestions i trÓmits de papers, tant de visats, com de permisos d'obres i donem suport en totes les fases de realitzaciˇ del projecte de Reforma.

El suport previ al desenvolupament del projecte Ús clau i vital per evitar futurs problemes amb la seva Reforma i Ús per aix˛ que hi donem molta importÓncia al realitzar xerrades prŔvies a la realitzaciˇ del projecte.

Els nostres constructors tenen experiŔncia provada en la realitzaciˇ de Reforma i ja sˇn molts els projectes que avalen la nostra capacitat.

Treballem amb tot tipus de materials i realitzem estudis per tal d'aprofitar aquells racons als que fins a dia d'avui no se'ls ha destinat cap ˙s. Aprofitem tot i cadascun dels racons del seu pis o casa.

Les nostres especialitats sˇn variades i inclouen Obres al Bany / Reformes a Sant Gervasi / Canvi de Bany / Restauraciˇ / Canvi de Cuina / Reforma a El Prat del Llobregat / Remodelaciˇ / Disseny de Interiors.

© 2008 FULL MOON DISEGNO 93 263 19 51
Dissenyat i optimitzat per els cercadors per Bredax
CatalÓ / Castellano