Reforma a la Llar Full Moon

Loading
Reforma a la Llar

Empresa especialitzada en la gestió i construcció de projectes d'arquitectura des de Reforma a la Llar fins a reformes variades, amb suport tècnic previ i durant l'execució d'una obra.

Realitzem totes les gestions i tràmits de papers, tant de visats, com de permisos d'obres i donem suport en totes les fases de realització del projecte de Reforma a la Llar.

El suport previ al desenvolupament del projecte és clau i vital per evitar futurs problemes amb la seva Reforma a la Llar i és per això que hi donem molta importància al realitzar xerrades prèvies a la realització del projecte.

Els nostres constructors tenen experiència provada en la realització de Reforma a la Llar i ja són molts els projectes que avalen la nostra capacitat.

Treballem amb tot tipus de materials i realitzem estudis per tal d'aprofitar aquells racons als que fins a dia d'avui no se'ls ha destinat cap ús. Aprofitem tot i cadascun dels racons del seu pis o casa.

Les nostres especialitats són variades i inclouen Reformes a Sarria / Disseny de Banys / Reformes de Terrasses / Cèdula d'habitabilitat / Reforma a la Llar / Jardineres Artesanals / Reformes Parcials / Reformes a Barcelona.

© 2008 FULL MOON DISEGNO 93 263 19 51
Dissenyat i optimitzat per els cercadors per Bredax
Català / Castellano