Reforma de Terrat Full Moon

Loading
Reforma de Terrat

Empresa especialitzada en la direcció i execució de projectes d'arquitectura que van des de Reforma de Terrat fins a qualsevol suport tècnic previ i durant l'execució d'una obra.

Realitzem totes les gestions i tràmits de papers, tant de visats, com de permisos d'obres i donem suport en totes les fases de realització del projecte de Reforma de Terrat.

El suport previ al desenvolupament del projecte és clau i vital per evitar futurs problemes amb la seva Reforma de Terrat i és per això que hi donem molta importància al realitzar xerrades prèvies a la realització del projecte.

Els nostres constructors tenen experiència provada en la realització de Reforma de Terrat i ja són molts els projectes que avalen la nostra capacitat.

Treballem amb tot tipus de materials i podem realitzar estudis per tal d'aprofitar aquells racons als que fins a dia d'avui no se'ls ha destinat cap ús. Aprofitem tot i cadascun dels racons del seu immoble.

Les nostres especialitats són variades i inclouen Canvi / Canvi / Obres a un Pis / Disseny de reformes / Jardineres de Fusta / Reforma de Jardí / Reforma d'un Pis / Jardineres Artesanals.

© 2008 FULL MOON DISEGNO 93 263 19 51
Dissenyat i optimitzat per els cercadors per Bredax
Català / Castellano