Reformes Full Moon

Loading
Reformes

Empresa especialitzada en la direcció i execució de projectes d'arquitectura que van des de Reformes fins a qualsevol suport tècnic previ i durant l'execució d'una obra.

Realitzem la gestió documental i els tràmits necessaris, tant de visats, com de permisos d'obres i donem suport en totes les fases de realització del projecte de Reformes.

El suport previ al desenvolupament del projecte és molt convenient per evitar futurs problemes amb la seva Reformes i és per això que hi donem molta importància al realitzar les fases prèvies a la realització del projecte.

Els nostres constructors tenen experiència demostrada en la realització de Reformes i ja són molts els projectes que avalen la nostra feina.

Treballem amb tot tipus de materials i podem realitzar estudis per tal d'aprofitar aquells racons als que fins a dia d'avui no se'ls ha destinat cap ús. Aprofitem tot i cadascun dels racons del seu immoble.

Les nostres especialitats són variades i inclouen Canviar Cuina / Obres a Vallvidrera / Reformes Integrals / Canvi / Disseny de Banys / Reforma Integral de Vivenda / Disseny d'Interiors / Reformes a Barcelona.

© 2008 FULL MOON DISEGNO 93 263 19 51
Dissenyat i optimitzat per els cercadors per Bredax
Català / Castellano