Reformes a Casa Full Moon

Loading
Reformes a Casa

Empresa especialitzada en la gestió i construcció de projectes d'arquitectura des de Reformes com Reformes a Casa fins a qualsevol suport tècnic previ i durant l'execució d'una obra.

Realitzem totes les gestions i tràmits de papers, tant de visats, com de permisos d'obres i donem suport en totes les fases de realització del projecte de Reformes a Casa.

El suport previ al desenvolupament del projecte és clau i vital per evitar futurs problemes amb la seva Reformes a Casa i és per això que hi donem molta importància al realitzar xerrades prèvies a la realització del projecte.

Els nostres constructors tenen experiència provada en la realització de Reformes a Casa i ja són molts els projectes que avalen la nostra capacitat.

Treballem amb tot tipus de materials i podem realitzar estudis per tal d'aprofitar aquells racons als que fins a dia d'avui no se'ls ha destinat cap ús. Aprofitem tot i cadascun dels racons del seu immoble.

Les nostres especialitats són variades i inclouen Restauració / Cèdula d'habitabilitat / Reforma de Jardí / Obres de millora / Disseny d'Interiors / Remodelació de Terrats / Obres al Bany / Reforma de Jardí.

© 2008 FULL MOON DISEGNO 93 263 19 51
Dissenyat i optimitzat per els cercadors per Bredax
Català / Castellano