Reformes de Banys Full Moon

Loading
Reformes de Banys

Empresa especialitzada en la direcció i execució de projectes d'arquitectura que van des de Reformes de Banys fins a qualsevol suport tčcnic previ i durant l'execució d'una obra.

Realitzem totes les gestions i trąmits de papers, tant de visats, com de permisos d'obres i donem suport en totes les fases de realització del projecte de Reformes de Banys.

El suport previ al desenvolupament del projecte és clau i vital per evitar futurs problemes amb la seva Reformes de Banys i és per aixņ que hi donem molta importąncia al realitzar xerrades prčvies a la realització del projecte.

Els nostres constructors tenen experičncia demostrada en la realització de Reformes de Banys i ja són molts els projectes que avalen la nostra feina.

Treballem amb tot tipus de materials i realitzem estudis per tal d'aprofitar aquells racons als que fins a dia d'avui no se'ls ha destinat cap śs. Aprofitem tot i cadascun dels racons del seu pis o casa.

Les nostres especialitats són variades i inclouen Reforma / Canvi de Bany / Disseny de Terrants ajardinats / Restauració d'Armaris / Jardineres Artesanals / Reforma a Santa Coloma / Reforma a Palleją / Reforma a Sant Just Desvern.

© 2008 FULL MOON DISEGNO 93 263 19 51
Dissenyat i optimitzat per els cercadors per Bredax
Catalą / Castellano