Reformes de Jardins Full Moon

Loading
Reformes de Jardins

Empresa especialitzada en la gestió i construcció de projectes d'arquitectura des de Reformes de Jardins fins a reformes variades, amb suport tècnic previ i durant l'execució d'una obra.

Realitzem la gestió documental i els tràmits necessaris, tant de visats, com de permisos d'obres i donem suport en totes les fases de realització del projecte de Reformes de Jardins.

El suport previ al desenvolupament del projecte és clau i vital per evitar futurs problemes amb la seva Reformes de Jardins i és per això que hi donem molta importància al realitzar xerrades prèvies a la realització del projecte.

Els nostres constructors tenen experiència demostrada en la realització de Reformes de Jardins i ja són molts els projectes que avalen la nostra feina.

Treballem amb tot tipus de materials i realitzem estudis per tal d'aprofitar aquells racons als que fins a dia d'avui no se'ls ha destinat cap ús. Aprofitem tot i cadascun dels racons del seu pis o casa.

Les nostres especialitats són variades i inclouen Canviar / Remodelació / Restauració de Fusta / Obres al Bany / Reforma de Banys / Arquitecte tècnic per Obres / Reforma al Tibidabo / Obres al Labavo.

© 2008 FULL MOON DISEGNO 93 263 19 51
Dissenyat i optimitzat per els cercadors per Bredax
Català / Castellano