Reformes de Terrats Full Moon

Loading
Reformes de Terrats

Empresa especialitzada en la direcció i execució de projectes d'arquitectura que van des de Reformes de Terrats fins a qualsevol suport tècnic previ i durant l'execució d'una obra.

Realitzem totes les gestions i tràmits de papers, tant de visats, com de permisos d'obres i donem suport en totes les fases de realització del projecte de Reformes de Terrats.

El suport previ al desenvolupament del projecte és clau i vital per evitar futurs problemes amb la seva Reformes de Terrats i és per això que hi donem molta importància al realitzar xerrades prèvies a la realització del projecte.

Els nostres constructors tenen experiència demostrada en la realització de Reformes de Terrats i ja són molts els projectes que avalen la nostra feina.

Treballem amb tot tipus de materials i realitzem estudis per tal d'aprofitar aquells racons als que fins a dia d'avui no se'ls ha destinat cap ús. Aprofitem tot i cadascun dels racons del seu pis o casa.

Les nostres especialitats són variades i inclouen Remodelació de Jardins / Reforma de Terrasses / Reforma a la Cuina / Reforma a Sants / Disseny de Terrasses / Remodelació de Terrats / Reformes al Tibidabo / Reformes.

© 2008 FULL MOON DISEGNO 93 263 19 51
Dissenyat i optimitzat per els cercadors per Bredax
Català / Castellano