Restauraciˇ Full Moon

Loading
Restauraciˇ

Empresa especialitzada en la gestiˇ i construcciˇ de projectes d'arquitectura des de Restauraciˇ com Restauraciˇ fins a qualsevol suport tŔcnic previ i durant l'execuciˇ d'una obra.

Realitzem totes les gestions i trÓmits de papers, tant de visats, com de permisos d'obres i donem suport en totes les fases de realitzaciˇ del projecte de Restauraciˇ.

El suport previ al desenvolupament del projecte Ús clau i vital per evitar futurs problemes amb la seva Restauraciˇ i Ús per aix˛ que hi donem molta importÓncia al realitzar xerrades prŔvies a la realitzaciˇ del projecte.

Els nostres constructors tenen experiŔncia provada en la realitzaciˇ de Restauraciˇ i ja sˇn molts els projectes que avalen la nostra capacitat.

Treballem amb tot tipus de materials i realitzem estudis per tal d'aprofitar aquells racons als que fins a dia d'avui no se'ls ha destinat cap ˙s. Aprofitem tot i cadascun dels racons del seu pis o casa.

Les nostres especialitats sˇn variades i inclouen Obres a l'Hospitalet / Restauraciˇ de Fusta / Reforma a la Cuina / Jardineres / Obres de millora / Remodelaciˇ de Jardins / Obres a Les Planes / Reformes de Jardins.

© 2008 FULL MOON DISEGNO 93 263 19 51
Dissenyat i optimitzat per els cercadors per Bredax
CatalÓ / Castellano