Restauració de Fusta Full Moon

Loading
Restauració de Fusta

Empresa especialitzada en la gestió i construcció de projectes d'arquitectura des de Restauració com Restauració de Fusta fins a qualsevol suport tècnic previ i durant l'execució d'una obra.

Realitzem totes les gestions i tràmits de papers, tant de visats, com de permisos d'obres i donem suport en totes les fases de realització del projecte de Restauració de Fusta.

El suport previ al desenvolupament del projecte és molt convenient per evitar futurs problemes amb la seva Restauració de Fusta i és per això que hi donem molta importància al realitzar les fases prèvies a la realització del projecte.

Els nostres constructors tenen experiència provada en la realització de Restauració de Fusta i ja són molts els projectes que avalen la nostra capacitat.

Treballem amb tot tipus de materials i realitzem estudis per tal d'aprofitar aquells racons als que fins a dia d'avui no se'ls ha destinat cap ús. Aprofitem tot i cadascun dels racons del seu pis o casa.

Les nostres especialitats són variades i inclouen Canviar / Execució d'Obres / Reformes Integrals / Reformes de Jardins / Reformes de Jardins / Obres a un Pis / Reforma de Vivenda / Disseny de Interiors.

© 2008 FULL MOON DISEGNO 93 263 19 51
Dissenyat i optimitzat per els cercadors per Bredax
Català / Castellano