Serveis Full Moon

Loading
Serveis

Empresa especialitzada en la gestió i construcció de projectes d'arquitectura des de Serveis com Serveis fins a qualsevol suport tècnic previ i durant l'execució d'una obra.

Realitzem totes les gestions i tràmits de papers, tant de visats, com de permisos d'obres i donem suport en totes les fases de realització del projecte de Serveis.

El suport previ al desenvolupament del projecte és clau i vital per evitar futurs problemes amb la seva Serveis i és per això que hi donem molta importància al realitzar xerrades prèvies a la realització del projecte.

Els nostres constructors tenen experiència provada en la realització de Serveis i ja són molts els projectes que avalen la nostra capacitat.

Treballem amb tot tipus de materials i podem realitzar estudis per tal d'aprofitar aquells racons als que fins a dia d'avui no se'ls ha destinat cap ús. Aprofitem tot i cadascun dels racons del seu immoble.

Les nostres especialitats són variades i inclouen Reformes de Vivendes / Reformes a Ripollet / Arquitecte tècnic per Obres / Canvi de Cuina / Jardineres / Canviar Bany / Jardineres Artesanals / Reformes Integrals.

© 2008 FULL MOON DISEGNO 93 263 19 51
Dissenyat i optimitzat per els cercadors per Bredax
Català / Castellano