Cèdula d'habitabilitat Full Moon

Loading
Cèdula d'habitabilitat

Empresa especialitzada en la direcció i execució de projectes d'arquitectura que van des de Cèdula d'habitabilitat fins a qualsevol suport tècnic previ i durant l'execució d'una obra.

Realitzem totes les gestions i tràmits de papers, tant de visats, com de permisos d'obres i donem suport en totes les fases de realització del projecte de Cèdula d'habitabilitat.

El suport previ al desenvolupament del projecte és clau i vital per evitar futurs problemes amb la seva Cèdula d'habitabilitat i és per això que hi donem molta importància al realitzar xerrades prèvies a la realització del projecte.

Els nostres constructors tenen experiència provada en la realització de Cèdula d'habitabilitat i ja són molts els projectes que avalen la nostra capacitat.

Treballem amb tot tipus de materials i realitzem estudis per tal d'aprofitar aquells racons als que fins a dia d'avui no se'ls ha destinat cap ús. Aprofitem tot i cadascun dels racons del seu pis o casa.

Les nostres especialitats són variades i inclouen Reforma de Jardí / Execució d'Obres / Reforma / Reformes a Barcelona / Reforma a Barcelona / Canvi de Cuina / Reforma de Banys / Serveis.

© 2008 FULL MOON DISEGNO 93 263 19 51
Dissenyat i optimitzat per els cercadors per Bredax
Català / Castellano